//Beste Eiwitshake Kopen
Beste Eiwitshake Kopen 2018-03-11T13:54:28+00:00

Beste eiwitshake 

Wat is de beste proteine shake? Er zijn vele vormen eiwitshakes, voor vele type sporten, atleten en performance. De meeste willen proteïne poeder gebruiken om als snelste de eiwitten in het systeem te krijgen. Whey eiwit en caseïne zijn de voornaamste eiwitten die voorkomen in melk en worden snel afgebroken tot aminozuren. Vervolgens worden deze opgenomen in het bloed. Dit zorgt voor een erg effectieve workout.

Er zijn duizenden verschillende proteine poeders op de markt en de meeste hebben dezelfde voordelen. Echter, alleen een aantal van deze eiwit shake merken zijn superieur in kwaliteit. Dat wil zeggen: snelle resultaten zonder bijwerkingen. Hier is een lijst met de top 10 eiwitshakes die je bodybuilding, gezondheid, gewichtsverlies en algehele welzijn zeer hard bevorderen.

Waar op letten bij het bestellen van eiwitshakes?

Als je eiwitten kopen gaat, wil je weten misschien weten waar deze te koop zijn. Eiwitshakes worden meestal online verkocht. Hieronder staan de beste online winkel om proteine shakes te kopen. Voor iedereen is dit anders.

Houdt je persoonlijke doelen in acht, wanneer je proteine poeder kopen gaat. Als je gewicht probeert te verliezen, wil je waarschijnlijk een eiwitshake lager in calorieën. Als je een shake als maaltijdvervanger wilt bestellen, wil je misschien meer balans qua nutriënten, inclusief vitamines en mineralen. Als je een low-carb dieet volgt wil je misschien een proteïne shake met minder koolhydraten. Als je de beste eiwitshake voor spiermassa wilt, kies je voor een shake met meer koolhydraten. Mocht je lactose intolerant zijn, of gevoelig zijn voor andere stoffen, dan zijn plantaardige eiwitshakes vaak. een goede optie.

Type Eiwitpoeders

Whey eiwit 

Een gespierd lichaam met een mooie fysieke uitstraling is de droom van velen, maar realiteit voor maar zeer weinig. Dat is de reden dat Whey eiwit het eerste supplement is wat op je lijst moet staan.

Er zijn verschillende type whey proteine. Het is altijd van belang om te begrijpen welke je nodig hebt voor jouw specifieke doeleinden.

  •  Whey eiwit concentraat – laag in vet en 75% pure eiwitten met de hoogste biologische waarde. Beschikbaar in poedervorm met het laagste percentage lactose in ze. Dit maakt ze ook de goedkoopste eiwitshakes.
  • Whey proteine isolaat – 90% pure eiwitten, de puurste eiwitten die je zult krijgen. Ze zijn vetvrij, koolhydraatvrij en lactosevrij. Daarom is dit een veel gezondere keuze in vergelijking met de anderen. Whey proteine isolaat is de top van alle whey proteines.
  • Whey protein blends – Een mix tussen isolaat en concentraat. Deze whey eiwitshakes zijn over het algemeen het beste qua prijs en efficiëntie.

Eiwit Concentraat

Eiwitconcentraat ontstaat wanneer het vloeibare deel van de melk door meerdere filters wordt geduwd. Dit proces laat een mengsel achter dat vervolgens uitdroogt en dan eiwitconcentraat vormt. Het bevat in deze samenstelling 70-85% eiwit en is niet helemaal vrij van koolhydraten en vet.

Eiwit Isolaat

Wanneer eiwitconcentraat bijkomende filterfasen ondergaat, wordt de rest van dit product eiwitisolaat. Eiwitconcentraat (meer dan 85% eiwit) vertoont een bijna intacte keten van de aminozuursequenties, die ook in eiwitisolaat aanwezig waren. Dit betekent dat eiwitconcentraat niet noodzakelijkerwijs zijn spieropbouwende eigenschappen verliest wanneer de grote eiwitten worden gedenatureerd (opgesplitst in kleinere aminozuurketens). Ondanks dat het dezelfde chemische structuur heeft, verwerkt het lichaam eiwitconcentraat en eiwitisolaat heel anders en daarom is het zo belangrijk om je huiswerk te doen om te achterhalen welk soort eiwit het meest geschikt is voor je fitnessdoelen.

Eiwit Hydrolysaat

Het aanvullende proces van het zuiveren van eiwitisolaat produceert eiwithydrolysaat – een snel absorberend eiwit dat ideaal is voor vrijwel elke tijd voordat je de sportschool binnengaat en dat ook na de training kan worden gebruikt. Onthoud wel dat gehydrolyseerd eiwit minder gezondheidsbevorderende stoffen bevat (anders dan het snel absorberende eiwit zelf) dan een combinatie van zowel eiwitconcentraat als eiwitisolaat. Gehydrolyseerd eiwit bevat tot 95% van het eiwit in zijn zeer krachtige chemische structuur.

 

 

Eiwitten voor het aankomen van gewicht

Naast eiwit (vaak wei) bevatten supplementen, die zorgen voor de toename van gewicht, ook een voldoende hoeveelheid koolhydraten. Deze soorten supplementen zijn geweldig voor zowel het aankomen van gewicht als voor professionele atleten die voorafgaand aan een wedstrijd een extra boost nodig hebben.

Voordelen

Deze supplementen zorgen voor een snellere toename van gewicht dan alleen voedsel. In feite zitten dit soort producten boordevol calorieën om extreme toename van gewicht, die niet alleen door voedsel kan worden bereikt, mogelijk te maken.

Nadelen

Als je kiest voor een supplement dat zorgt voor gewichtstoename en niet traint, is de kans groot dat de extra calorieën uit deze supplementen worden opgeslagen als vet voor later gebruik door je lichaam.

Caseïne eiwitten

Caseïne wordt vervaardigd of beter gezegd geproduceerd door vloeibare melk van zijn ruwe vorm te scheiden. Afhankelijk van het proces en het aantal filterprocessen, kan er dan caseïne-concentraat, isolaat of hydrolysaat ontstaan.

Voordelen

Dit type eiwit biedt vergelijkbare voordelen als wei-eiwit, maar de afgifteprocessen tussen de twee verschillen enigszins. Vanwege de eigenschap dat het langzaam vrijkomt, werkt caseïne-eiwit het beste wanneer het vóór het slapengaan wordt ingenomen. Dit zorgt ervoor dat je dan voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt terwijl het lichaam langdurig herstelt.

Nadelen

Caseïne is niet ideaal om direct na een training te gebruiken, wanneer het lichaam onmiddellijke ondersteuning nodig heeft. De langzame afgifte van dit soort eiwit is niet in staat om zo snel aan de eisen van het lichaam te kunnen voldoen. Caseïne kan ook duurder zijn dan wei-eiwit.